Backstage & Influences

Ми — компанія Creditkasa, лідер на фінансовому ринку в напрямку кредитування. Працюємо в напрямку FinTech вже понад 6 років. Щодня понад 3000 клієнтів користуються нашими онлайн-сервісами кредитування.

  • Таким чином, компанія Кредит Каса дає можливість отримати фінансову допомогу кожному охочому.
  • При незначному простроченні співробітники починають нагадувати про борг в телефонному режимі.
  • Також він зможе прояснити всі незрозумілі нюанси.

Пільгова процентна ставка може бути надана клієнту, який
вперше отримує кредит за умови, якщо клієнт відповідає відповідному набору критеріїв щодо його
платоспроможності. Нарахування процентів за Зниженою процентною ставкою здійснюється
впродовж усього строку договору, за умови сплати позичальником своєчасно і у повному обсязі процентів за
користування кредитом. Нарахування процентів за Зниженою процентною ставкою здійснюється
впродовж усього строку договору, за умови сплати позичальником своєчасно і у повному обсязі процентів за
користування кредитом. Промо-ставка може бути надана будь-якому клієнту за вибором кредитодавця. Нарахування % за зниженою процентною ставкою 2,5% здійснюється CreditKasa протягом усього терміну договору, при сплаті позичальником своєчасно та в повному обсязі відсотків за користування кредитом.

- дані компанії:

Наприклад, якщо затримують заробітну плату, або зовсім звільнили, а оплачувати звичайні побутові потреби необхідно. Трапляються ситуації, пов’язані зі здоров’ям, які потребують термінових грошей. Це можуть бути і варіанти, коли техніка виходить з ладу, і її потрібно терміново лагодити. Термінові гроші можуть вимагати і більш позитивні ситуації. Наприклад, якщо запросили на весілля, потрібно приготувати подарунок. У всіх цих та багатьох інших випадках допоможе надійна МФО України Кредит Каса.

  • Згідно з умовами договору, кредитка не може належати третім особам.
  • Дуже швидко працюють, це плюс, відсотки мінус.
  • Подається заявка в дистанційному форматі за допомогою офіційного порталу кредитора.
  • З’явиться договір і кнопка, щоб отримати гроші.
  • При позитивному рішенні система миттєво перераховує гроші на вашу картку.

Заявки приймаються цілодобово, але оформлення і консультація – в робочі години. Подовження виключає штрафи за несвоєчасну оплату – клієнт сплачує лише відсотки, нараховані на залишок боргу (вигідно за зниженою процентною ставкою). Ви можете продовжити розстрочку платежу на необмежений термін за умови повної сплати нарахованих відсотків. Серед основних особливостей до вимог клієнтів можна назвати те, що навіть необов’язково офіційно працювати. МФО Кредит Каса не просить довідки про доходи чи інші документи.

Кредит Каса – мікрофінансова компанія

Ще до того, як приступити до заповнення електронної анкети, варто підготувати кольорові фото паспорта та ІПН, також заготовити Селфі з розворотом головної сторінки паспорта (фото повинно бути чітким). Ставка споживчого кредиту — від 0,01% до 3% на день. Отримати онлайн-кредит у Кредит Касі може будь-який громадянин України віком від 18 років. Детально прочитайте умови кредитного договору та поставте підпис смс-кодом.

  • Все, що потрібно, — це паспорт громадянина України та ідентифікаційний номер, особиста банківська карта позичальника.
  • Серед основних переваг МФО Кредит Каса можна виділити можливість оформити кредит у будь-який час дня та ночі.
  • Подовження виключає штрафи за несвоєчасну оплату – клієнт сплачує лише відсотки, нараховані на залишок боргу (вигідно за зниженою процентною ставкою).
  • Час передачі коштів на карту залежить не від МФО, а від обслуговуючого банку.
  • Кредіт Каса пропонує послуги миттєвого кредитування.

Інтернет-сервіс компанії дозволяє оформити кредит за декілька хвилин. швидкі кредити Варто лише подати скан паспорта та ідентифікаційного коду.

Позика від CreditKasa

Натискаючи кнопку «Підписатися», ви приймаєте правила сайту та політику конфіденційності. Щоб зберегти вакансію, треба увійти або зареєструватися. Повна назва – Товариство з обмеженою відповідальністю “УКР КРЕДИТ ФІНАНС” (ТОВ “УКР КРЕДИТ ФІНАНС”). Всі введені дані kreditcassa зберігає і не потребує введення наступного разу. Дякуємо за гарну оцінку будемо раді продовжити з вами співпрацю. При позитивному рішенні система миттєво перераховує гроші на вашу картку.

  • У цей момент документи повинні бути обов’язково під рукою.
  • При повторних запитах угода здійснюється на стандартних умовах з фіксованою процентною ставкою 2% -3% за кожен день використання кредитних коштів.

Серед основних переваг МФО Кредит Каса можна виділити можливість оформити кредит у будь-який час дня та ночі. Не треба нікуди їхати чи йти, витрачати час на очікування у черзі. Найголовніше – не потрібно бути прив’язаним до графіка роботи компанії, і допомогу ви можете отримати, будь-коли і будь-де – головне мати доступ в інтернет та карту будь-якого українського банку. За роки своєї роботи компанія Кредит Каса допомогла величезній кількості людей вирішити свої фінансові труднощі, і продовжує робити це за дуже лояльними умовами.

промокоди та акції в Кредит Каса

В особистому кабінеті оновиться статус заявки. З’явиться договір і кнопка, щоб отримати гроші. До вас зателефонує невідомий номер співробітника компанії, який поставить кілька питань. Також він зможе прояснити всі незрозумілі нюанси. При повторному звернені ця процедура не знадобиться. « Кредит Каса » працює через онлайн-платформу, щоб забезпечити доступ до своїх послуг клієнтам. Їх послуги можуть включати кредити на споживчі потреби, кредитні лінії, кредитні картки та інші фінансові продукти.

Переказ грошей здійснюється виключно на іменні карти українських банків, відкритих на ім’я одержувача позики. На банківську карту видану будь-яким українським банком. При незначному простроченні співробітники починають нагадувати про борг в телефонному режимі. За тривалого прострочення боргу МФО вносить клієнта в чорний список, а борг передає професійним стягувачам — колекторам. CreditKasa співпрацює з українським Бюро кредитних історій, а отже, клієнти CreditKasa можуть покращити свій рейтинг і в майбутньому. З власного досвіду зробила висновок, що головне – вчсано погасти борг.

Умови кредитування

Платіжні системи розташовані у всіх великих містах України. У пристрої самообслуговування потрібно гроші до зарплати на карту ввести в пошуку «Кредит Каса» або перейти в розділ «Банки» і натиснути на «CreditKasa».

кредиткаса

При повторних запитах угода здійснюється на стандартних умовах з фіксованою процентною ставкою 2% -3% за кожен день використання кредитних коштів. Якщо клієнт не погасить борг перед мікрокредитною організацією Кредит Каса, буде запущений процес примусового повернення боргу. Борги злісних неплатників можуть бути передані на стягнення третім особам.

Опис Кредит Касса

Якщо ви не можете вчасно погасити борг, можна скористатися продовженням договору, їх кількість необмежена. Можна також погасити кредит раніше необхідного терміну, виплативши відсотки лише за фактичне використання Правило 78 про обчислення розподілу щомісячних процентних платежів коштів. При необхідності позику можна пролонгувати, уникнувши таким чином прострочення та штрафних санкцій. Або навпаки — сплатити його достроково, скоротивши при цьому переплату за кредитом.

Майданчик дає можливість оплачувати будь-які послуги і робити переклади. На головній сторінці потрібно перейти в розділ «Оплата послуг», в пошуку ввести «кредиткаса». МФО вже є в системі, тому для погашення не потрібно вводити її реквізити – тільки номер договору.

CreditKasa Суди Кредиткаса

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці. Подається заявка в дистанційному форматі за допомогою офіційного порталу кредитора. На її розгляд йде не більше 15 хвилин, постійні клієнти отримують схвалення за 2−3 хвилини. Якщо у вас є питання, готові оперативно відповісти на них. Все, що потрібно, — це паспорт громадянина України та ідентифікаційний номер, особиста банківська карта позичальника. Наша компанія також відома своєю відповідальністю перед державою та сплатою податків.

При першому зверненні весь процес триває 3 хвилини. При повторному кредит видається ще швидше, адже ще раз заповнювати анкету вже не знадобиться. Реальна річна процентна ставка — від 4 до 279−354 відсотків річних. Інформація про платіж поступає в систему МФО відразу. Потрібно зайти в особистий кабінет, вибрати карту для оплати і вказати суму. Розмір платежу можна вибрати по залишку боргу або довільно.

Основні переваги і недоліки оформлення мікропозик в Кредит Каса

Або ж можна оформити позику на більший час, і потім за можливості достроково її погасити – жодних додаткових комісій за це немає. Також можна отримати відповідь на e-mail або в месенджер. В особистому профілі статус заявки також зміниться. Біля неї можна буде побачити договір для ознайомлення і кнопку для підтвердження угоди. Особиста інформація зберігається в особистому кабінеті, при наступному зверненням за мікропозикою на карту внесення даних і підтвердження карти не потрібно. Робота МФО націлена на співпрацю з постійними клієнтами, тому компанія продовжує займ, пропонує знижки на процентну ставку, використовує промокоди та акції.

кредиткаса

Не буде потрібно надавати заставу з поручителями. Кредитор не звертає увагу на стаж роботи заявника, і наявність кредитних зобов’язань в інших фінустановах (за умови, що вони своєчасно виконуються). Одержувачем може стати студент або пенсіонер, якщо їх дані відповідають заданим критеріям відбору. Водночас перший кредит видається максимум на 1 місяць, а часто навіть на коротший строк. І сума є невеликою.Головне завдання першого кредиту – залучити клієнта та видати йому кредит вдруге під 500 % – 730 % річних. Якщо гроші потрібні терміново, неможливо розрахувати вашу здатність швидко погасити борг. Коедит Каса передбачає відстрочку платежу по кредиту.

Comments are closed.
© LaFilmFabrique_BLOG Proudly Powered by WordPress. Theme Untitled I Designed by Ruby Entries (RSS) and Comments (RSS).