Backstage & Influences

Він використовується в роботі таких загальновідомих сервісів, як YouTube, Mozilla, Instagram, Facebook, Google, Dropbox і т. Мова має понад 5 мільйонів репозиторіїв на Github і саме цю мову обрали такі гіганти як які є мови програмування Facebook, Twitter, Google, Uber, Airbnb. Яку мову програмування вчити школяру, залежить від його цілей та інтересів. Логічні мови, як-от Prolog, ефективні для розв’язання завдань, пов’язаних зі штучним інтелектом і обробкою природної мови, завдяки їхній здатності до символьного оброблення та побудови висновків. Процедурні мови фокусуються на послідовності команд, тоді як об’єктно-орієнтовані мови організовують код навколо об’єктів та їхніх взаємодій.

Найпопулярніші Мови Програмування У 2024 Році

  • ALGOL sixty eight став першою мовою із формальною специфікацією, яка, однак, була складною для розуміння.
  • Також, пайтон славиться своєю кроссплатформенністю завдяки наявності інтерпретаторів мови під всі відомі платформи (Linux, macOS, Windows, iOS, Android та інші).
  • Це супроводжується виконанням модульних, інтеграційних та інших тестів.

Завдяки широкому набору інструментів мова легко адаптується для застосування в різноманітних сферах життя, будь то банківська сфера, розробка ігор, торгівля чи інше. Тому саме на цій мові можна створювати складні комерційні системи з багатьма елементами, так і розробляти прості застосунки та програми. І якщо ви шукаєте мову з широким інструментарієм та функцій, тоді С++ саме для вас. Як і інші продукти компанії, вона заснована на принципі відкритого коду. Головна особливість в тому, що за допомогою операторів контролюються абсолютно всі дії.

мова програмування це

Comments are closed.
© LaFilmFabrique_BLOG Proudly Powered by WordPress. Theme Untitled I Designed by Ruby Entries (RSS) and Comments (RSS).